Steven Weber

Stamboom van Steven Weber

Acteur

AmérikaanGeboren Steven Robert Weber

Amerikaans acteur

Geboren op 4 maart 1961 te New York City, New York , Verenigde Staten (63 jaar)

Stamboom

Meld een fout

Via dit invoerscherm kunt u fouten rapporteren of aanvullende informatie betreffende deze stamboom doorsturen : Steven WEBER (1961)

Meer info

Steven Weber (New York, 4 maart 1961) is een Amerikaans acteur. Hij debuteerde in 1984 met een rol in de televisiefilm The Flamingo Kid. Weber won een Saturn Award voor zijn hoofdrol als Jack Torrance in Mick Garris' verfilming The Shining van Stephen King (niet te verwarren met Stanley Kubricks film The Shining, waarin Jack Nicholson deze rol speelt).

...   Steven Weber (New York, 4 maart 1961) is een Amerikaans acteur. Hij debuteerde in 1984 met een rol in de televisiefilm The Flamingo Kid. Weber won een Saturn Award voor zijn hoofdrol als Jack Torrance in Mick Garris' verfilming The Shining van Stephen King (niet te verwarren met Stanley Kubricks film The Shining, waarin Jack Nicholson deze rol speelt).


Filmografie (selectie)
Desperation - Steve Ames (2006)
12 days of christmas eve - Calvin Carter (2004)
Once and Again - Sam Blue (2000-2002)
Leaving Las Vegas (1995)
Single White Female (1992)
Hamburger Hill - Worcester (1987)
The Flamingo Kid (1984)
Dracula Dead And Loving It - Jonathan Harker (1995)


Televisie
The Kennedys of Massachusetts '(1990)
Wings - Brian Michael Hackett (1990-1997)
All Dogs Go to Heaven: The Series (1996-1998) (stemrol)
The Shining - Jack Torrance (1997)
Cursed (2000-2001)
Once and Again (2000-2002)
Fillmore! (2002-2003) (stemrol)
Masters of Horror: Jenifer (2005) (tv-film)
Studio 60 on the Sunset Strip (2006-2007)
Brothers & Sisters (2007-2008)
Without a Trace (2008)
Happy Town (2010)
Dallas (2013-2014)
Murder in the First (2014)
Chasing Life (2014-2015)
Helix (2015)
iZombie (2015-2016)
13 Reasons Why - Gary Bolan (2017-2020)
NCIS: New Orleans (2014-heden)


Referenties



Biografie van Wikipedia ( zie origineel ) gelicentieerd onder CC BY-SA 3.0

 

Geografische oorsprong

De onderstaande kaart toont de plaatsen van herkomst van de voorouders van de beroemdheid.

Bezig met opladen... Een fout deed zich voor bij het opladen van de kaart.