Cyndi Lauper

Stamboom van Cyndi Lauper

Acteur, Zanger & Muzikant, Militanten, syndicalisten

AmérikaanGeboren Cynthia Ann Stephanie Lauper

Amerikaans zangeres en actrice

Geboren op 22 juni 1953 te New York City, New York , Verenigde Staten (70 jaar)

Stamboom

Meld een fout

Via dit invoerscherm kunt u fouten rapporteren of aanvullende informatie betreffende deze stamboom doorsturen : Cyndi LAUPER (1953)

Meer info

Cynthia Ann Stephanie Lauper (Queens, New York, 22 juni 1953) is een Amerikaans zangeres en actrice.
Haar succesvolste singles waren Girls Just Want To Have Fun (1983), Time After Time (1984), The Goonies 'R' Good Enough (1985), True Colors (1986) en "I Drove All Night" (1989). In 1985 werkte ze mee aan het nummer We Are the World. Lauper is getrouwd met David Thornton. In 1997 kregen ze een zoon.
In 2016 kreeg Lauper een ster op de Hollywood Walk of Fame.
...   Cynthia Ann Stephanie Lauper (Queens, New York, 22 juni 1953) is een Amerikaans zangeres en actrice.
Haar succesvolste singles waren Girls Just Want To Have Fun (1983), Time After Time (1984), The Goonies 'R' Good Enough (1985), True Colors (1986) en "I Drove All Night" (1989). In 1985 werkte ze mee aan het nummer We Are the World. Lauper is getrouwd met David Thornton. In 1997 kregen ze een zoon.
In 2016 kreeg Lauper een ster op de Hollywood Walk of Fame.


Nederlandse Top 40


Albums


Overige Discografie
Blue Angel, onder de bandnaam Blue Angel (1980)
When you where mine (1985)
The Goonies 'R' Good Enough (1985)
The Best Remixes (1989)
A Night To Remember (1989)
Hat Full Of Stars New (1993)
Sisters Of Avalon (1996)
Merry Christmas ... Have A Nice Life (1998)
At Last (2003)
Shine (2004)
The Body Acoustic (2006)
Cyndi Lauper - The Very Best Of(2007)
Bring Ya To The Brink (2008)
Memphis Blues (juni 2010)
To Memphis With Love cd + dvd (oktober 2011)
Kinky Boots - The Musical (2012)
Detour (2016)


NPO Radio 2 Top 2000


Filmografie
1985 - The Goonies
1988 - Vibes
1991 - Off and Running
1993 - Life with Mikey
1999 - The Opportunists
2006 - Queer as Folk (als zichzelf)
2008 - As The World Turns (als zichzelf)
2008 - Gossip Girl (als zichzelf)
2011 - National Lampoon's Dirty Movie
2012 - Happily Divorced



Biografie van Wikipedia ( zie origineel ) gelicentieerd onder CC BY-SA 3.0

 

Geografische oorsprong

De onderstaande kaart toont de plaatsen van herkomst van de voorouders van de beroemdheid.

Bezig met opladen... Een fout deed zich voor bij het opladen van de kaart.