Alice Joyce

Stamboom van Alice Joyce

Acteur

AmérikaanGeboren Alice Ella Joyce

Amerikaans actrice

Geboren op 1 oktober 1890 te Kansas City, Missouri , Verenigde Staten

Overleden op 9 oktober 1955 te Hollywood, California , Verenigde Staten

Stamboom

Meld een fout

Via dit invoerscherm kunt u fouten rapporteren of aanvullende informatie betreffende deze stamboom doorsturen : Alice JOYCE (1890)

Meer info

Alice Joyce (Kansas City, Missouri, 1 oktober 1890 - Hollywood, 9 oktober 1955), was een Amerikaanse filmactrice die tussen 1910 en 1930 in meer dan 200 films speelde.
Opmerkelijk genoeg speelde zij in twee films met de naam The Green Goddess. Het gaat hier om het origineel uit 1923 en de remake uit 1930.
...   Alice Joyce (Kansas City, Missouri, 1 oktober 1890 - Hollywood, 9 oktober 1955), was een Amerikaanse filmactrice die tussen 1910 en 1930 in meer dan 200 films speelde.
Opmerkelijk genoeg speelde zij in twee films met de naam The Green Goddess. Het gaat hier om het origineel uit 1923 en de remake uit 1930.


(gedeeltelijke) Filmografie
The County Fair (1912)
The Young Millionaire (1912)
The Street Singer (1912)
A Business Buccaneer (1912)
A Battle of Wits (1912)
The Cub Reporter's Temptation (1913)
The Octoroon (1913) (unconfirmed participation)
A Celebrated Case (1914)
The Triumph of the Weak (1918)
The Lion and the Mouse (1919)
The Third Degree (1919)
The Spark Divine (1919)
Cousin Kate (1921)
The Inner Chamber (1921)
The Green Goddess (1923)
White Man (1924)
The Passionate Adventure (1924)
Daddy's Gone A-Hunting (1925)
Stella Dallas (1925)
Mannequin (1926)
Dancing Mothers (1926)
Beau Geste (1926)
The Ace of Cads (1926)
So's Your Old Man (1926)
Sorrell and Son (1927)
The Noose (1928)
The Rising Generation (1928)
The Squall (1929)
The Green Goddess (1930)
He Knew Women (1930)



Biografie van Wikipedia ( zie origineel ) gelicentieerd onder CC BY-SA 3.0

 

Geografische oorsprong

De onderstaande kaart toont de plaatsen van herkomst van de voorouders van de beroemdheid.

Bezig met opladen... Een fout deed zich voor bij het opladen van de kaart.