Jill Flint

Stamboom van Jill Flint

Acteur

AmérikaanGeboren Jill Marie Flint

Amerikaans actrice

Geboren op 25 november 1977 te Cherry Valley, New York , Verenigde Staten (46 jaar)

Stamboom

Meld een fout

Via dit invoerscherm kunt u fouten rapporteren of aanvullende informatie betreffende deze stamboom doorsturen : Jill FLINT (1977)

Meer info

Jill Flint (Cherry Valley (New York), 25 november 1977) is een Amerikaanse actrice.

...   Jill Flint (Cherry Valley (New York), 25 november 1977) is een Amerikaanse actrice.


Biografie
Flint werd geboren in Cherry Valley (New York), een plaats in Otsego County (New York), ee leeft nu in Brooklyn (New York).


Filmografie


Films
2022 Grey Elephant - als Lucy
2018 The Mule - als Pam
2012 The Amazing Spider-Man – als receptioniste
2011 Fake – als Kelly Monaghan
2009 How I Got Lost – als Vincent
2008 Cadillac Records – als Shelly Feder
2008 The Women – als Annie
2008 What Just Happened? – als secretaresse van Lou
2008 Blue Blood – als Kara
2007 On Broadway – als Kate O'Toole
2006 Johnny Montana – als vrouw in lift
2004 Garden State – als irritante vrouw


Televisieseries
Uitgezonderd eenmalige gastrollen.

2016-2022 Bull - als Diana Lindsay - 7 afl.
2019 Wu-Tang: An American Saga - als Monica Lynch - 3 afl.
2014-2017 The Night Shift - als Dr. Jordan Alexander - 45 afl.
2009-2012, 2016 Royal Pains – als Jill Casey – 53 afl.
2009-2014 The Good Wife – als Lana Delaney – 12 afl.
2010 Mercy – als Simone Sands – 3 afl.
2009 Nurse Jackie – als Melissa Greenfield – 4 afl.
2007-2009 Gossip Girl – als Bex – 4 afl.
2007 Six Degrees – als Lisa Crane – 5 afl.
2006 Conviction – als Lisa Sandorff – 3 afl.



Biografie van Wikipedia ( zie origineel ) gelicentieerd onder CC BY-SA 3.0

 

Geografische oorsprong

De onderstaande kaart toont de plaatsen van herkomst van de voorouders van de beroemdheid.

Bezig met opladen... Een fout deed zich voor bij het opladen van de kaart.