Brooklyn Decker

Stamboom van Brooklyn Decker

Acteur, Modellen

AmérikaanGeboren Brooklyn Danielle Decker

Amerikaans model en actrice

Geboren op 12 april 1986 te Dayton, Ohio , Verenigde Staten (38 jaar)

Stamboom

Meld een fout

Via dit invoerscherm kunt u fouten rapporteren of aanvullende informatie betreffende deze stamboom doorsturen : Brooklyn DECKER (1986)

Meer info

Brooklyn Decker (Kettering, Ohio, 12 april 1987) is een Amerikaans model en actrice.
Ze is vooral bekend vanwege haar verschijningen in de Sports Illustrated Swimsuit Issue in de edities sinds 2006, maar verscheen ook meerdere malen in Teen Vogue, Cosmopolitan, FHM en Glamour. Ook had ze meerdere korte optredens in tv-series, waaronder Royal Pains, Ugly Betty en Chuck.
Decker wordt vertegenwoordigd door het modellenbureau Marilyn Agency. In 2011 vertolkte ze een hoofdrol in de film Just Go with It. In 2012 vertolkte ze een hoofdrol in de films Battleship en What to Expect When You're Expecting.
...   Brooklyn Decker (Kettering, Ohio, 12 april 1987) is een Amerikaans model en actrice.
Ze is vooral bekend vanwege haar verschijningen in de Sports Illustrated Swimsuit Issue in de edities sinds 2006, maar verscheen ook meerdere malen in Teen Vogue, Cosmopolitan, FHM en Glamour. Ook had ze meerdere korte optredens in tv-series, waaronder Royal Pains, Ugly Betty en Chuck.
Decker wordt vertegenwoordigd door het modellenbureau Marilyn Agency. In 2011 vertolkte ze een hoofdrol in de film Just Go with It. In 2012 vertolkte ze een hoofdrol in de films Battleship en What to Expect When You're Expecting.
Ze trouwde op 17 april 2009 met voormalig tennisser Andy Roddick.


Filmografie


Films
Lovesong (2016) - Lily
Results (2015) - Erin
Casual Encounters (2015) - Laura Leonard
Stretch (2014) - Candace
Battleship (2012) Samantha Shane
What to Expect When You're Expecting (2012) Skyler Cooper
Just Go with It (2011) - Palmer Dodge


Televisie
Grace and Frankie (2015)
Friends with Better Lives (2014, 12 afleveringen)
New Girl (2013, seizoen 2, aflevering 15)
The League (2012, 3 afleveringen)
Chuck (2009, seizoen 2, aflevering 15)
Royal Pains (2009, seizoen 1, aflevering 8)
Ugly Betty (2009, seizoen 4, aflevering 4)
Lipshitz Saves the World (2007) - Rebecca Fellini



Biografie van Wikipedia ( zie origineel ) gelicentieerd onder CC BY-SA 3.0

 

Geografische oorsprong

De onderstaande kaart toont de plaatsen van herkomst van de voorouders van de beroemdheid.

Bezig met opladen... Een fout deed zich voor bij het opladen van de kaart.